Poikkeusjärjestelyjen merkitys

Niin, ajat ovat todella poikkeukselliset. Vielä muutama viikko sitten Kullo Golfin toimistolla ja hallituksessa puhuttiin kaikkien aikojen golfkaudesta 2020. Talvikauden aikana toteutuneet ja suunnitellut strategiset sekä toiminnalliset muutokset alkoivat realisoitua. Koko maailmaa varjostava Korona-pandemia on kuitenkin muuttanut maailman toiminnan, osin jopa pysäyttänyt sen. Golf-ala tai Kullo Golf ei tämänkään osalta elä kuplassa.

Meillä ylipäätään on mahdollisuus lajiamme harrastaa poikkeustilanteen aikana, ainakin toistaiseksi. Kuitenkin, jo yksi tapaus, missä osoitetaan piittaamattomuutta tilannetta kohtaan, voi johtaa siihen, että tämä mahdollisuus valtiovallan toimesta poistetaan.

Seuraamme erittäin tarkasti valtiovallan ohjeistuksia sekä yleistä tilannetta. Golfyhteisö on myös työstänyt ohjeistuksiin pohjaten tarkkaan harkitut yleiset ohjeistukset ja suositukset golfin pelaamisen mahdollistamiseksi vastuullisesti ja turvallisesti: Golfliiton päivitetty tiedote COVID19

Golfyhteisön linjausten pohjalta Kullo Golfin toimiva johto ja hallitus ovat työstäneet Kullo Golfin ohjeistuksen poikkeustilanteen ajaksi. Jokaisen meillä pelaavan on perehdyttävä ohjeisiin ennen pelaamista. Sääntöjä tullaan päivittämään tarvittaessa tilanteen kehittyessä, ja päivitetyt versiot löytyvät täältä sekä kentän auetessa klubitalon seinältä ja ykköstiiltä.

Sääntöjen noudattaminen ei ole tahtokysymys vaan pakko. Omalta osaltamme tulemme valvomaan sääntöjen noudattamista, mutta avainasemassa olette te, pelaajat. Teillä on vastuu siitä, että toimitte vastuullisesti ja muista välittäen, sääntöjä noudattaen. Teillä on myös oikeus, ja velvollisuus omalta osaltanne puuttua laiminlyönteihin.

Tilanne on väliaikainen, ja tästä tullaan selviämään. Me työntekijät teemme tämän osalta kaikkemme, emmekä odota tai oleta teiltä pelaajilta yhtään sen vähempää. Yhdessä, vastuullisesti ja toisistamme välittäen. Tästähän golfissa pohjimmiltaan on muutoinkin kysymys.

#

Kullo Golf Oy:n henkilökunta ja hallitus, Kullo Golf ry:n hallitus