Kulloon jäsenistö otti hyvin vastaan harjoitusvuoron Planmecassa

Parikymmentä Kullo Golfin jäsentä saapui maanantai-iltana Vuosaaren Planmecan suurhalliin karistamaan ”ruosteita” niin mailoista kuin hieman kropastakin. Kun hallin isäntä Kari Anttila antoi hieman jatkoaikaa tunnin tutustumisvuorollemme, niin taisipa jokunen golfarimme saada jo kroppaansa tuntemuksiakin.

Olipa hienoa todeta jäsenistömme mukaantulon ensimmäiseen talviharjoitteluumme Vuosaareen, vaikka tieto saatiin jäsenille varsin tiukalla aikataululla. Varsinaisen pallojen huiskimisen ohella jäsenistömme viihtyi hyvin paikalla ja juttua riitti tuttujen tapaamisessakin, kertoili ry.n puheenjohtaja Seppo Jolkkonen. Jatkossa meillä on ”vakiovuoro” maanantaisin klo 19-20. Ensi maanantaina 20.1. on alustavasti varattu 5-6 lyöntipaikkaa. Yksi lyöntipaikka maksaa 18 euroa. Suositus on että kaksi jakaa yhden paikan, jolloin hinta on 9 euroa/henkilö. Maksu suoraan halliin kassalle. Voihan paikan toki jakaa useammankin henkilön kesken, koska hallin lähipelialueet ovat käyttäjille vapaasti käytettävissä koko ajan.

VARAUS:
Jatkossa näille Kullo Golfin harjoitusvuoroille pitää varata paikka Kullo Golfin toimistolta. Lähetä viesti osallistumisestasi vesa.veckstrom@kullogolf.fi tai 0400 486124. Varaukset on tehtävä aina perjantaihin klo 15 mennessä, jolloin vahvistamme tarvittavien lyöntipaikkojen määrän.

Nyt kun olemme luoneet harjoittelumahdollisuuden talvisaikaan, niin käytetään se hyväksi. Toki hallista voi varata lyöntipaikkoja normaalihinnoilla muulloinkin, mutta tämä oma vuoromme on varmasti tärkeä myös klubimme yhteisöllisyyden ja hengen kasvattamiselle.
Tapaamme siis Vuosaaressa ensi maanantaina!