Korona-viruksen vaikutukset Kullo Golfiin

Koronavirus jyllää, mutta näillä näkymin sillä ei ole vaikutusta kentän aukeamiseen. Kenttä aukeaa heti, kun kenttämestari Kim antaa luvan. Kullo Golfin kentän suurin haaste on sen kuivuminen, mutta jos säät sallivat, meillä on mahdollisuus avata kenttä ennätyksellisen aikaisin.

Tiiaikojen varauksista, vahvistamisista sekä maksuliikenteen järjestämisestä muokataan toimintamallit ja ohjeistot tilanteen mukaan. Näistä tiedotamme myöhemmin.

Ravintola on sulkenut tomintansa hallituksen määrittelemän poikkeustilanteen vuoksi ainakin 13. huhtikuuta asti.

Nyt on jo selvää, että ainakin osa alkuvuoden kilpailuista ja tapahtumista joudutaan perumaan. Esimerkiksi kaikki Golfliiton alaiset kilpailut on peruttu 31. toukokuuta asti. Tiedotamme kilpailuista ja niiden siirroista tarkemmin heti kun tiedämme kuinka pitkälle kesään peruuntumisia joudumme venyttämään.

On tärkeää, että riskit tiedostetaan ja sekä suosituksia että ohjeistuksia noudatetaan. Odotettu kierros golfia tuo toivottavasti meille kaikille mahdollisuuden irtautua koronan sanelemasta arjesta ja päästä lennättämään palloa kohti Kullon upeita griinejä!

Pekka Karppi
Toimitusjohtaja