Kenttä

Kenttätietoja

Paikallissäännöt >>
Kenttä numeroina >>
Väyläesittelyt >>
Harjoitusalueet >>

Väyläkartta

Väylä 1 on klubitalon sekä harjoittelualueiden välittömässä läheisyydessä. Klubitalolle palataan 11 pelatun väylän jälkeen, ja loppurutistus on 7 väylän mittainen.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 127.jpeg

Kenttäkuvaus

Kullon golfkentän 18 reikää sulautuvat saumattomasti alueen kauniiseen luontoon. Suomalainen kumpuileva mäntymetsä merellisessä ympäristössä luo ainutlaatuisen tunnelman.

Kentän erityispiirteenä ja vahvuutena voi pitää sen vaihtelevuutta: korkeuserojen, maaston vaihtelevuuden sekä tietoisten suunnitteluratkaisujen johdosta Kullossa ei törmää kahteen samanlaiseen väylään. Jokainen väylä on omanlaisensa elämys.

Kentän 18 väylästä par nelosia on poikkeuksellisesti vain 8. Osin tästä syystä kentän kokonaispituus on pettävän lyhyt – haasteellisuus rakentuu muun asian kuin väylien pituuksien

Yllä mainitun lisäksi, Kullon golfkenttä saa pelaajilta vuosi toisensa jälkeen kiitosta kentän kunnosta. Heti kentän avautuessa griinit ja väylät ovat hyväkuntoiset ja tasalaatuisesti pelattavat.

Kentän on suunnitellut Jan Sederholm, vuonna 2012 edesmennyt yksi pohjoismaiden kuulusimmista kenttäarkkitehdeista. Kenttäyhtiö aloitti toimintansa vuonna 2003, ja kentän avauslyönnin löi legendaarinen Annika Sörenstam vuonna 2004.

Kenttäesittely >>

Harjoitusalueet >>

SkyX kenttäesittely >>